Özel Şar Hastanesinde Ağrısız Doğum Mutluluğu

Rize Özel Şar Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı doktorları tarafından "epidural anestezi" yöntemi ile anne adayları ağrısız normal doğum yapabiliyor. 17 Eylül  tarihinde Fatma-Ahmet ALPAYDIN  çifti Epidural anestezi yöntemi ile normal doğum, halk arasında Prenses Doğum olar akta bilinen yöntem ile bebeklerine kavuştular.

İlk doğumunda yaşadığı sıkıntılardan dolayı ağrısız normal doğumu tercih ettiğini belirten anne Fatma ALPAYDIN ; Bu yöntemle hiç sancı çekmeden kızımı dünyaya getirme mutluluğunu yaşadım.Ben Arhavi'de bir hastanede çalışan hemşireyim. Sağlık çalışanıyım. Bu yöntemi tüm anne adaylarına tavsiye ediyorum. Rize'de aldığım bu hizmet kalitesi beni çok mutlu etti. Gerçekten iyi bir hekim ve yardımcı kadrosuna sahipler. Daha öncede burada bir çok arkadaşımız ve yakınımız bu yöntemle doğum yaptı. Bebeğimin dünya’ya gelişini görmek, ona dokunmak,onun sıcaklığını hissetmek gerçekten bir ayrıcalıktır. Bütün hastane personeline bize sağladıkları bu güzellikler için teşekkür ediyorum" dedi.
Anestezi Uzmanı Dr. Hızır KAZDAL ve Kadın Doğum Uzmanı Dr. Rahime BEKAR'ın başarılı girişimleri ile bebeğine kavuşan anne ALPAYDIN bu yöntem ile doğum yapmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Hızır KAZDAL ve Kadın Doğum Uzmanı Dr. Rahime BEKAR "Epidural analjezi anne adayının normal doğum öncesinde bel kısmından omurga aralığından bir kateter yardımıyla anestetik madde verilerek belden aşağısında ağrının hissedilmesini engelleyen bir işlemdir. Doğum sancıları karında ve kasıklarda kasılma ve basınç olarak hissedilir, ağrı ve acı hissedilmez. Doğumu ve doğum sonrası sıkıntıları hafifletmek için son derece güzel bir yöntemdir. Bu operasyonu Özel Şar Hastanesinde gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ALPAYDIN ailesine bebekleriyle beraber sağlıklı bir ömür diliyoruz" dedi.

Bu Haber 5995 kez okunmuştur.
Eklenme Tarihi: 22.09.2012 23:12:48