İzmir den gelip Rize de ameliyat oldu

İzmir de oturan emekli bankacı Çiğdem Ural bel fıtığı ve bel daralmasından yıllardır çektiğini söyleyerek ” Büyük hastaneleri gezdim, hepsi demir ve vida takacağız dedi, Rize ye geldim ayağa kalktım” dedi.

İzmir'den Rize ye gelerek ameliyat olan 60 yaşında ki Çiğdem Ural internet vasitası ile Doktoru bulduğunu ve Rize'de ameliyat olduğunu söyledi.

Banka emeklisi 2 çocuk Annesi Çiğdem Ural yıllardır bel ağrısı çektiğini söyleyerek ” İzmir de gitmediğim doktor kalmadı, ardından İstanbul ve Ankara ya gittim,   Bel daralması ve bel fitiğim var, tüm doktorlar aynı şeyi söyledi, Tüm doktorlar vida ve demir takacağız dediler, Hatta ameliyatım için İstanbul da bir hastane bizden 18 milyar istedi, İnternetten araştırdık ve Rize de bu ameliyatı daha önce yaptığını öğrendiğimiz doktoru arayarak buraya geldik.  Tek kuruş ödemeden sosyal güvencemiz ile önceki gün ameliyat oldum ve bir saat sonra kalkıp yürümeye başladım” dedi.    Özel Şar Hastanesi Beyin Cerrahı Dr. Ahmet Turan Dağlı ise hastanın kendisine geldiğinde bel ve bacak ağrıları olduğunu yapılan kontröllerinde Bel fitiği ve omur ilik daralması olduğunu söyleyerek” Hastamızı ameliyata aldık ve bel bütünlüğünü bozmadan Hizyolojik işlem ile kafesin altından girerek 1,5 saatlık bir operasyonun ardından ameliyatı başarı ile gerçekleştirdik, hastalar genelde büyük kentleri tercih ediyorlar, ancak hastamız Rize ye gelerek hastanemizde ameliyatını oldu ve yürümeye başladı”  dedi.